Asopos de Vliet start Business Club voor ondernemers en bedrijven

Business Club

Vanaf dit najaar nodigt Asopos de Vliet winkeliers, ondernemers en andere geïnteresseerden van harte uit om lid te worden van haar Business Club. De studentenroeivereniging is daarmee gestart om meer bedrijven en ondernemers de kans te geven zich te binden aan de groeiende studentensport. Leden van de Business Club worden jaarlijks twee keer uitgenodigd voor speciale evenementen. Tijdens deze bijeenkomsten hebben zij de kans om hun netwerk te vergroten en in contact te komen met studenten.

Volgens Commissaris Externe Betrekkingen Thomas Disseldorp zijn de vereniging en haar partners toe aan deze nieuwe Business Club. “We merken dat steeds meer winkeliers en ondernemers op zoek zijn naar laagdrempelige samenwerking. Vooral de relatie tussen ondernemers, het bedrijfsleven en de student wordt daarbij als erg waardevol gezien. Zo zijn bedrijven steeds vaker op zoek naar manieren om in contact te komen met starters op de arbeidsmarkt.”

Topsport en het bedrijfsleven

Een bijkomend voordeel van het lidmaatschap is de verbondenheid met de topsport. Roeiers van Asopos de Vliet nemen deel aan wedstrijden op het hoogste niveau. Vorig jaar werd door Asopos-roeier Boudewijn Röell met de Holland Acht nog brons gewonnen tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Deze sportieve successen stralen ook af op de leden van de nieuwe Business Club.

Asopos de Vliet gebruikt de ondersteuning van haar partners om prestaties van haar leden in de roeisport en tijdens de studie te bevorderen. Er wordt bijvoorbeeld geïnvesteerd in hoogwaardig materieel en professionele begeleiding. Roeiers en andere leden worden verder in staat gesteld zich optimaal te focussen op studie en sport.

De eerste leden hebben zich inmiddels aangemeld. Het gaat om zowel winkeliers en mkb-bedrijven als grote ondernemingen. Ook de bestaande partners van Asopos de Vliet worden uitgenodigd voor de evenementen. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Asopos de Vliet of terecht op zakelijk.asopos.nl.