Oscar Middeldorp is uitgever van Leiden INTO business, een kleurrijk zakelijk magazine. Gewoon papier, mooi drukwerk, ouderwets gebonden. Ze hebben een lokaal dan wel regionaal karakter en vallen elk kwartaal bij alle ondernemers uit het verschijningsgebied op de mat.

Natuurlijk verschijnen de magazines ook online maar wij huldigen het principe dat vooral een gedrukt magazine verenigt. Dat is namelijk tastbaar, je ruikt de inkt en iedereen krijgt ‘m als het ware in zijn handen gedrukt. Wij zijn er voor hen die graag hun duim natmaken om een pagina te kunnen omslaan, die hun ogen het liefst van de linker- naar de rechterpagina willen bewegen en die een hoekje willen omvouwen om later snel en makkelijk op die ene pagina te kunnen terugkeren. Voor hen zijn wij die old school magazinemakers, al sinds 2004.

En het internet? Het is er en dus maken ook wij daar dankbaar gebruik van. Om ons nieuws, wat tevens uw nieuws is, te delen. Het internet zorgt op die manier voor een meerwaarde van onze papieren exemplaren. Natuurlijk dankzij social media, maar niet in de laatste plaats dankzij onze nieuwssite.

Deze nieuwssite brengt al onze INTO business-titels samen. Dagelijks ververst, altijd actueel en geschikt voor elke ondernemer die beseft dat zaken doen ook een kwestie is van zaken gunnen. En wie gun je die het meest? De ondernemer die je kent. De ondernemer dicht bij huis dus.