Prijzenpakket Grolsch Asopos Najaarswedstrijden gevuld door verenigingspartners

De grootste roeiwedstrijd van het najaar werd ook dit jaar door Asopos de Vliet georganiseerd in Amsterdam. Op 21 en 22 oktober roeien veel eerstejaars studenten hun eerste roeiwedstrijd op de Bosbaan in Amsterdam. De snel groeiende nationale roeiwedstrijd vestigde ook dit jaar een deelnemersrecord: 2700 roeiers kwamen naar de Bosbaan voor de Grolsch Asopos Najaarswedstrijden, geflankeerd door nog eens zoveel coaches en toeschouwers.

Goedgevuld prijzenpakket

Hoofd van de wedstrijdcommissie Wouter van Groeningen spreekt dan ook van een geslaagde editie. “We hebben dit jaar wederom een recordaantal deelnemers ontvangen en een prachtige wedstrijd neergezet. De Grolsch Asopos Najaarswedstrijden verliepen erg soepel en het terrein zag er weer prachtig uit, niet in de laatste plaats door onze partners.” Winnaars namen niet alleen een blik in ontvangst maar werden ook verblijd met een prijzenpakket van Sonnema, Mise en Place en De Leidsche Das. Na afloop van de prijsuitreikingen volgde, zoals gebruikelijk bij een overwinning van studentenroeiers, menig verenigingslied.

Maar niet alleen op het water was het goed toeven, ook aan de kant kon men genieten van een hapje en een drankje aan een van de barren van Grolsch. Ook konden deelnemers gebruik maken van de zitzakken en banken op het prachtig ingerichte terrein dankzij Lipton Ice Tea en security-specialist Northwave.