Als sponsor staan uw belangen bij ons centraal. Wij werken met een persoonlijke aanpak, waarbij we altijd streven naar duurzame samenwerkingen. U krijgt bijvoorbeeld altijd een eigen contactpersoon toegewezen, waar u meerdere jaren mee samenwerkt. Benieuwd naar voorbeelden van een samenwerking? Kijk dan bij onze partners. 

Op de kant excelleren onze leden onder andere in het organiseren van meerdere evenementen. De Grolsch Asopos Najaarswedstrijden is de grootste roeiwedstrijd van het najaar en de Northwave Asopos Driekamp, die wordt verroeid naast ons verenigingsgebouw in Leiderdorp, trekt ieder jaar meer dan duizend bezoekers. 

Ondersteuning roeiers en studenten 

Als vereniging willen we onze leden op alle mogelijke manieren ondersteunen. Hiervoor kunnen we altijd de hulp van externe partijen gebruiken. Met de financiële middelen en de connecties die we hiermee opdoen kunnen we onze roeiers ondersteunen in hun ontwikkeling, meer ondersteuning bieden bij studiegerelateerde zaken en meer mogelijkheden geven om nuttige ervaringen op te doen binnen onze vereniging.  

Naast de unieke samenwerkingen met vele partners heeft Asopos de Vliet een Business Club. Alle partners zijn automatisch lid van deze groep bedrijven en ondernemers. Het is echter ook mogelijk om enkel lid te worden van de Business Club, voor een bescheiden bedrag van 150 euro per jaar. Voor jaarlijkse donaties aan Asopos de Vliet is er tenslotte nog het Jacomine Ravensbergen Fonds. 

Ja, ik wil partner worden!