Vier nieuwe partners tekenen voor Lustrum XI

Asopos de Vliet viert in 2017 haar 11e lustrumjaar. Eens in de vijf jaar pakt de vereniging groots uit met activiteiten, feesten, reizen en wedstrijden om haar verjaring luister bij te zetten. Dit jaar wordt onder meer met een ‘Night of the Proms’ in de Leidse binnenstad, een hardloopwedstrijd in Leiderdorp en een nationale roeiwedstrijd op de Willem-Alexanderbaan in Rotterdam stil gestaan bij het 55-jarig bestaan van de vereniging.

Afgelopen weekend waren leden van de Lustrumcommissie te gast bij Sleutelstad FM om te vertellen over de Night of the Proms in poppodium Gebr. de Nobel. Vier bedrijven en organisaties zijn de samenwerking met Asopos de Vliet aangegaan om Lustrum XI tot een succes te maken.

Gebr. de Nobel

Het Leidse poppodium Gebr. de Nobel is gastheer van de Night of the Proms op 30 maart. Maar ook als hoofdsponsor van de hardloopwedstrijd in Leiderdorp draagt Gebr. de Nobel bij aan Lustrum XI.

De Leidsche Das

Bij een lustrum hoort een lustrumdas. De combinatie van een hoge kwaliteit en een scherpe prijs maakte het jonge Leidse bedrijf De Leidsche Das tot perfecte partner van het lustrum van Asopos de Vliet.

Autotaalglas Leiderdorp

Autotaalglas Leiderdorp ondersteunt Lustrum XI tijdens de hardloopwedstrijd in Leiderdorp.

Leids Universitair Fonds

Het Leids Universitair Fonds biedt vanuit de Universiteit Leiden financiƫle steun voor bijzondere projecten. Lustrum XI maakt op die manier aanspraak op een bijdrage van het fonds.

Lees hier meer over Lustrum XI.