Op zoek naar een leuk uitje voor u, uw collega’s, vrienden of familie? Kom roeien bij Asopos de Vliet! Samenwerken, plezier maken en sportief bezig zijn op het water: roeien heeft het allemaal. Gelegen net buiten Leiden, met gloednieuwe voorzieningen en ruime parkeergelegenheid is Asopos de Vliet dé locatie voor uw evenement.

Bedrijfsuitje, familiefeest, een vrijgezellenparty? Roeien is voor iedereen! Het roeien is makkelijk te leren. Onder begeleiding van ervaren roeiers en in stabiele boten brengen wij u de beginselen van het roeien bij. Wij stomen u klaar voor uw eerste wedstrijdje en bieden in samenwerking met Brasserie Meelfabriek Zijlstroom lunch, borrel, diner en vergadermogelijkheden. Uiteraard stellen wij in overleg samen een programma op. Deelnemen aan de roeiclinic kan al vanaf 15 euro per persoon!

Een roeiclinic duurt ongeveer anderhalf tot twee uur per groep. De clinic bestaat uit:

  • een korte theoretische uitleg over roeien
  • een sessie in onze binnen roeibak om de eerste halen te maken
  • een sessie op de ergometer met optioneel een klein wedstrijdelement
  • een uitgebreide sessie in de boot

In combinatie met een roeiclinic biedt Asopos de Vliet in samenwerking met Brasserie Meelfabriek Zijlstroom een tal van mogelijkheden. Brasserie Meelfabriek Zijlstroom behoort tot ‘De Brasserie Groep’ waarvan alle restaurant tot uw beschikking staan. De locatie aan de Zijlstroom ligt op loopafstand van Asopos de Vliet en beschikt over ruimtes voor vergaderingen, kookworkshops en diners. Meer informatie over de roeiclinic, eventueel in combinatie met een van onderstaande mogelijkheden, kan hier aangevraagd worden.

Lunch
Feestelijk luncharrangement
Zakelijk luncharrangement

Diner
Voor groepen vanaf 8 personen serveert Brasserie Meelfabriek Zijlstroom het streektafelen

Voor groepen vanaf 12 personen serveert Brasserie Meelfabriek Zijlstroom het verrassingsmenu met een proeverij van voor- en nagerechten en een keuze uit een vis, vlees en vegetarisch gerecht als hoofd. Dit menu kost € 36,50 per persoon.

Voor groepen vanaf 25 personen serveert Brasserie Meelfabriek Zijlstroom een barbecue of buffet

Borrel
Vanaf 20 personen biedt Brasserie Meelfabriek Zijlstroom verscheidene hapjes, voor kleinere groepen kan vanaf de menukaart besteld worden

Kookworkshop
Kookworkshops zijn mogelijk voor groepen vanaf 12 tot 36 personen en zijn goed af te wisselen met een roeiclinic

Vergadering
Vergaderen in de mooiste ruimtes in Leiden en omstreken? Dat kan! De Brasserie Groep biedt verscheidene mogelijkheden die we bij interesse graag met u bespreken. In alle ruimtes zijn beamers, flipovers en overige benodigdheden beschikbaar.

Sloepentocht
Met onze partner rondvaart Leiden organiseren wij ook gecombineerde clinics met een sloepentocht. Meer informatie hierover is hier  te vinden. Interesse of vragen? Vul onderstaand formulier in.

Naast roeiclinics bieden wij u tevens de mogelijkheid tot deelname aan het Nederlandse bedrijfsachtenklassement en organiseren op uw verzoek een heus bedrijvenkampioenschap.

Ja, ik wil roeien!

Op al onze roeiclinics zijn de Algemene Voorwaarden Roeiclinics van toepassing.