Asopos de Vliet presenteert haar Business Club. Een laagdrempelige manier om in contact te komen met sport en student. Als lid van de Business Club van Asopos de Vliet, verbindt u zich aan een vereniging die grote waarde hecht aan teamwork, discipline en een open cultuur. Een vereniging waar men kan sporten op ieder niveau, van breedte- tot topsport. Het eerste jaar verbinden aan onze vereniging kost slechts €150, waarmee u zich toegang verschaft tot de twee exclusieve business events per jaar, waar een evenement, interessante lezing of leuke borrel zal plaatsvinden.

Direct lid worden!

De Business Club

Lid worden van de Business Club heeft vele voordelen voor u. Ten eerste verbindt u zich aan een sportvereniging, waardoor u een sportief imago krijgt en u met onze overwinningen kan laten zien dat u onderdeel bent geweest van onze prestaties. Daarnaast verbinden wij ons, en dus ook bijna 600 leden, aan uw winkel of bedrijf. Wij zullen dit ook met trots uitdragen en laten weten aan al onze (oud-)leden. Ten derde valt het ondersteunen van een sportvereniging onder maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij u laat zien betrokken te zijn met de samenleving.

Bij Asopos de Vliet hebben we een plek voor iedereen om te bewegen en gezond te blijven en stimuleren we sporten onder kinderen door het faciliteren van schoolroeien voor een groot aantal middelbare scholen uit de omgeving. Daarnaast zijn onze evenementen de ideale gelegenheid tot netwerken met andere Business Club-leden, bedrijven of onze studenten. U kunt ook altijd een introducé meenemen om de prachtige vereniging te laten zien die u ondersteunt. Als laatste proberen wij ieder Business Club evenement zo waardevol mogelijk te maken door middel van een inhoudelijke discussie, interessante sprekers of contact met onze (oud-)leden.

Asopos de Vliet

Algemene studenten roeivereniging Asopos de Vliet is een prachtige studenten roeivereniging in Leiden. Onze rijke geschiedenis gaat terug tot 1905 met de oprichting van vrouwen-roeivereniging de Vliet, welke na de fusie met mannenroeivereniging Asopos in 1974 onze huidige vereniging heeft gevormd. In al deze jaren zijn er vele successen geboekt, zoals de bronzen medaille op de Olympische Spelen in Rio voor Boudewijn Röell, het winnen van het lichte eerstejaarsmannen klassement in 2014 en Ward van Zeijl in de lichte mannen dubbelvier afgelopen Worldcup. Maar niet alleen in het roeien blinken we uit, naast roeien geven wij onze leden ook genoeg mogelijkheden. Met ongeveer 600 leden vindt iedereen zijn plek in ploegen, commissies en besturen om zichzelf te vormen en te ontwikkelen.


Binnen onze vereniging staan teamwork, discipline en een open cultuur centraal, binnen én buiten de boot. Als vereniging willen we onze leden op alle mogelijke manieren ondersteunen. Hiervoor hebben we altijd partners nodig. Daarom vragen we u om lid te worden van onze Business Club. Met de financiële middelen en de connecties die we hiermee opdoen kunnen we onze roeiers ondersteunen in hun ontwikkeling, meer ondersteuning bieden bij studiegerelateerde zaken en meer mogelijkheden geven om nuttige ervaringen op te doen binnen onze vereniging.

Lid worden van de Business Club levert de volgende voordelen op:
  • Uitnodiging voor onze Business Club evenementen en een uitnodiging voor de nieuwjaarsborrel. Hier kunt u netwerken met andere bedrijven, genieten van een hapje en een drankje en zal er een interessant programma zijn. Daarnaast mag u altijd in overleg zakelijke relaties of andere geïnteresseerden meebrengen.
  • Het recht om zichzelf partner van Asopos de Vliet te noemen, waardoor uw bedrijf geassocieerd wordt met breedte- en topsport.
  • Om op de hoogte te blijven van alle prestaties en nieuws over Asopos de Vliet krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief en krijgt u tweemaal per jaar ons verenigingsblad; de Idefix.
  • Uw bedrijf en logo worden op de partnerpagina van onze zakelijke website en uw logo komt op onze partnerbanner bij onze entree.

Kosten voor het eerste jaar Business Club zijn €150,00. Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Voor vragen kunt u mailen naar zakelijk@asopos.nl of bellen naar 071-5892897.

Ja, ik word lid!