Asopos de Vliet presenteert haar Business Club. Een laagdrempelige manier voor bedrijven om in contact te komen met sport en student. Als lid van de Business Club van Asopos de Vliet, verbindt u zich aan een vereniging die grote waarde hecht aan teamwork, discipline en een open cultuur. Het eerste jaar verbinden aan onze vereniging kost slechts €150, waarmee u zich toegang verschaft tot de twee exclusieve business events per jaar, waar een evenement, interessante lezing of leuke borrel zal plaatsvinden. 

Direct lid worden!

Pijlers 

Ten eerste biedt de Business Club aan bedrijven de mogelijkheid zich te verbinden aan zowel breedte- als topsport. Asopos is een groeiende vereniging die steeds succesvoller wordt op nationaal en internationaal niveauToproeiers als Boudewijn Röell, die op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro brons heeft gewonnen in de Holland Acht, en Ward van Zijl, die dit jaar brons won op de derde Wereldbeker en op het EK, zijn het boegbeeld van Asopos. Bij onze overwinningen kunt u laten zien onderdeel te zijn van onze prestaties. Niet te vergeten valt ook het ondersteunen van een sportvereniging onder maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

 Daarnaast wordt een Business Club partner in contact gebracht met bijna 600 ambitieuze en gedisciplineerde studenten en starters. Een samenwerking zal met trots worden uitgedragen en bekendgemaakt onder onze bijna 600 leden. Dit kan voor een bedrijf een hogere aanloop en werknemers opleveren. 

Minstens zo belangrijk zijn de netwerkmogelijkheden die onze Business Club biedt.  Onze evenementen vormen de ideale gelegenheid tot netwerken met andere partners en bedrijven. Daarnaast proberen we ieder Business Club evenement zo waardevol mogelijk te maken door middel van een inhoudelijke discussie, interessante spreker of contact met onze (oud-)leden.  

Lid worden van de Business Club levert de volgende voordelen op:
  • Uitnodiging voor onze Business Club evenementen en een uitnodiging voor de nieuwjaarsborrel. Hier kunt u netwerken met andere bedrijven, genieten van een hapje en een drankje en zal er een interessant programma zijn. Daarnaast mag u altijd in overleg zakelijke relaties of andere geïnteresseerden meebrengen.
  • Het recht om uzelf partner van Asopos de Vliet te noemen, waardoor uw bedrijf geassocieerd wordt met breedte- en topsport.
  • Uw bedrijf en logo komen op de partnerpagina van onze zakelijke website en uw logo komt op onze partnerbanner bij onze entree.
  • Om op de hoogte te blijven van alle prestaties en nieuws over Asopos de Vliet ontvangt u onze kwartaal-nieuwsbrief en krijgt u tweemaal per jaar ons verenigingsblad; de Idefix.

Kosten voor het eerste jaar Business Club zijn €150,00. Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Voor vragen kunt u mailen naar zakelijk@asopos.nl of bellen naar 071-5892897.

Ja, ik word lid!